Η ενημέρωση των αναπληρωτών και μονίμων εκπαιδευτικών έχει όνομα: Koukouvagia.gr ----- owl... you need is here! ------- Διαρκής,έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση --------- Επισκεφτείτε μας στο facebook: https://www.facebook.com/groups/pasadask/ -------- Το πλέον Ανεξάρτητο - Αδέσμευτο - Ακηδεμόνευτο blog site ------- Είμαστε πάντα δίπλα στο συνάδελφο κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή -------- Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: ferfyrva@yahoo.gr ή pasadask@gmail.com

Ν. Κεραμέως: Δεν δεσμεύομαι για τους 10.500 διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών - Το νέο σύστημα “Γαβρόγλου” εισαγωγής στα ΑΕΙ δεν αλλάζειΤη διατήρηση του νέου συστήματος “Γαβρόγλου” εισαγωγής στα ΑΕΙ, ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, σε συνέντευξη στον ΣΚΑΙ  (εκπομπή Σ. Κοσιώνη-Β.Χιώτη), επιβεβαιώνοντας πλήρως τα σχετικά ρεπορτάζ του esos που δημοσιεύθηκαν πριν και μετά τις εκλογές (Διαβάστε εδώ) .

Ειδικότερα η υπουργός Παιδείας, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων δήλωσε:

Α. Εχουμε διαφωνήσει καταψηφίσει στη Βουλή το συγκεκριμένο σύστημα, αλλά οι μαθητές δεν χρωστούν τίποτα , επειδή άλλαξε η Κυβέρνηση .

Β. Θα κρατήσουμε το νέο σύστημα που θα ισχύσει για πρώτη φορά το νέο σχολικό έτος για τους μαθητές της Γ' Λυκείου.

Γ. Θα κάνουμε βελτιωτικές κινήσεις, όπως η διδακτέα-εξεταστέα ύλη.

Σε ερωτήσεις που απηύθυναν στην υπουργό Παιδείας, συνομιλητές της,  Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, σχετικά με το εάν θα υλοποιήσει το πρόγραμμα της απερχόμενης Κυβέρνησης για τον μόνιμο διορισμό 15.000 εκπαιδευτικών , η Ν. Κεραμέωςαπάντησε:

  • Συμφωνούμε για τον διορισμό των 4.500 μονίμων εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή κι έχουμε "δρομολογήσει" τις διαδικασίες κι έχουμε ζητήσει και συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ.
  • Οι άλλες 10.500 θέσεις δεν έχουν μπει στον προϋπολογισμό του Κράτους.
  • Η πρόθεσή μας είναι να χαρτογραφήσουμε  τις ανάγκες και  προτεραιότητες και στη συνέχεια να προχωρήσουμε σε διορισμούς.
  • https://www.esos.gr

Σχόλια

Επισκέπτες στην Koukouvagia.gr